Полиране на фарове

 

С шофирането на един автомобил се появяват драскотини и замърсявания, които са още по-досадни и опасни за самите шофьори, когато се намират върху фаровете или стъклата. Всеки един собственик на автомобил желае да притежава превозно средство, което да бъде отражение на неговите разбирания за синхрон между външен вид и показатели. Обикновено хората съдят превозните средства по техните външни белези. Едни от най-видимите и коментирани белези са фаровете и стъклата на една кола. Тяхното състояние зависи най-вече от метеорологичните условия, на които са подложени, както и на поддръжката от нас шофьорите. Но най-голямо е тяхното значение за сигурността на всички пътници в автомобила, както и в превозните средства около нас. Без необходимата добра видимост, едва ли можем да си представим комфорта и спокойствието при всяко едно пътуване.

Всеки един шофьор поне веднъж използва услугата ” полиране на фарове” , защото повечето автомобили в днешно време са произведени с пластмасови фарове, които потъмняват от слънчевите лъчи и метеорологичните условия и се налага да бъдат рециклирани. В последните години се появиха доста пасти, които имат предназначението да приведат автостъклата и фаровете в перфектен външен вид. Оказва се обаче, че не всички начини за извършване на тези услуги са дълготрайни и достатъчно ефективни, за да отговорят на изискванията на по-взискателните клиенти. Нашият сервиз използва наша иновативна технология, чрез която гарантираме, че след полирането на стъкла или фарове, те ще придобият перфектен външен вид и ефекта на услугата ще бъде дълготраен. Използваните технологии са обвързани само с качествена техника и най-висок клас консумативи при извършване на услугата, за която клиентите ни получават и гаранция за качество.

Функциите на фаровете са от огромно значение за видимостта и комфорта при шофиране. В някои случаи неправилното функциониране на автомобилните светлини и фарове бива основна причина повечето шофьори да си навличат неприятности и дискомфорт при шофиране.
Ние от Автосервиз Дорела, препоръчваме на своите клиенти, периодично да се обръща внимание и на ефективността на фаровете, които реално имат огромно значение, а често биват занемарявани. Доверете се на нашия професионализъм и иновативна технология с възможно най-качествените материали на пазара и се радвайте на перфектна визия и ефективност на вашите фарове. След полирането на фаровете можем и да ги регулираме, както и да подменим Вашите крушки с такива, който излъчват два пъти повече светлина! По този начин ние Ви гарантираме максимално добра видимост в тъмната част на денонощието, както и в лоши метеорологични условия като дъжд или мъгла.

 

© Copyright 2017 | Автосервиз ДОРЕЛА - Русе