Почистване на радиаторчета
на парно

You are here:
Няма нищо по-лошо за шофьора от това зимата купето на автомобила да е студено и прозорците да се потят, лятото автомобилът да прегрява, а погледът Ви постоянно да е в стрелката на температурата, вместо да е насочен към пътната обстановка. С настъпване на зимния сезон много шофьори разбират, че имат проблем с отоплението на автомобила си. Ние от Автосервиз Дорела имаме решиние на проблема! Предлагаме машинно почистване на запушени радиаторчета на парно, запушени водни радиатори и цялостно почистване на охладителната система. По този начин ще Ви спестим време, пари за нов радиатор и смяната му, и главоболия!

Как протича Почистване на радиаторчета на парно?

Времетраенето за почистване на запушен радиатор на парно е около 2 часа. За препоръчване е почистване на цялата охладителна система, което отнема около 1 работен ден!

Гаранция за перфектно свършената работа е, че ще видите всичките отлагания от запушеният Ви радиатор или цилондров блок, събрани във филтъра на машината и ще усетите комфорта от отоплението на автомобила. Препоръчително е след процедурата да бъде сменен антифриза с нов! така ще Ви гарантираме безпроблемната работа на цялата охладителна система! 


Не се колебайте! Потърсете ни!

Почистване на радиаторчета на парно