Машинно почистване на запушен радиатор
на парно

You are here:
Няма нищо по-лошо за шофьора от това зимата купето на автомобила да е студено и прозорците да се потят, лятото автомобилът да прегрява, а погледът Ви постоянно да е в стрелката на температурата, вместо да е насочен към пътната обстановка. С настъпване на зимния сезон много шофьори разбират, че имат проблем с отоплението на автомобила си. Ние от Автосервиз Дорела имаме решиние на проблема! Предлагаме машинно почистване на запушени радиаторчета на парно, запушени водни радиатори и цялостно почистване на охладителната система. По този начин ще Ви спестим време, пари за нов радиатор и смяната му, и главоболия!

Какви са симптомите на запушен радиатор на парно?

  • запотени прозорци през зимата
  • лошо отопление на купето
  • лятото автомобилът прегрява

Как протича процедурата машинно почистване на радиатор на парно на кола?

Времетраенето за почистване на запушен радиатор на парно е около 2 часа. За препоръчване е почистване на цялата охладителна система, което отнема около 1 работен ден!

Гаранция за перфектно свършената работа е, че ще видите всичките отлагания от запушеният Ви радиатор или цилондров блок, събрани във филтъра на машината и ще усетите комфорта от отоплението на автомобила. Препоръчително е след процедурата да бъде сменен антифриза с нов! така ще Ви гарантираме безпроблемната работа на цялата охладителна система!

Не се колебайте! Потърсете ни!

Търсите услуга Почистване на радиатор на парно на товарни автомобили или земеделска техника?

машинно почистване на радиатор за парно