Регулиране на светлини

 

Всеки шофьор е изпитвал дискомфорта от заслепяване с фарове на колите в насрещното движение или на автомобилът зад вас в колоната, или на дълъг път фаровете да осветяват дърветата край пътната настилка, вместо пътя. Правилното регулиране на фаровете е от изключително значение за сигурността на пътниците в автомобила. Тяхното периодично регулиране осигурява безопасни условия при шофиране както за вас, така и за другите хора на пътя.

След смяна или демонтаж на крушки и фарове може да бъде предизвикано разместване на позицията им. За невъоражено око те може да изглеждат идеално паснати, но всъщност да заслепяват отсрещно движещите се коли и да застрашават сигурността на пътя.

КАК МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?

В автосервиз Дорела разполагаме със стенд за регулиране на фаровете и срещу скромната сума от 18лв. може да се възползвате от професионален реглаж на два фара. Така ще получите перфектна осветеност на пътното платно, също и на всички опасности, които изникват на пътя – дупки, пешеходци, животни и други, което ще ви осигури необходимото време за реакция, за да предотвратите възможни инциденти.

Ако след регулажа имате проблем със слаба светлина предлагаме крушки със 100% повече светлина, които ще осветяват пътния участък много по-добре!

 

Бъдете отговорни на пътя и не заслепяваите останалите участници в движението!

© Copyright 2017 | Автосервиз ДОРЕЛА - Русе