Водородно почистване автосервиз Русе

 

Запази час 0878 37 89 54

Защо е нужно да декарбонизирате двигателя си отвътре и какво представлява това?

Карбоновите отлагания са новата заплаха за съвременните двигатели. Те намаляват мощността им, повишават разход на гориво и увеличават въглеродните емисии.

Модерните двигатели се замърсяват интензивно, а причина за това са:

1. Съвременния трафик на движение на автомобилите
2. Наложените ограничения на скоростта, които не позволяват двигателя да работи с високи обороти и да се самопочиства
3. Качеството на горивото и наличието на био дизел в дизеловото гориво
4. Новите изисквания към производителите на автомобили за намаляване на вредните емисии
5. Шофиране с ниски скорости с цел спестяване на гориво
6. Шофиране на къси разстояния със студен двигател

Всички тези неща водят до запушени DPF/FAP филтри, блокирали EGR клапани и вихрови клапи, замърсен турбокомпресор, залепнали маслени сегменти, нагар по клапаните, високи въглеродни емисии и т.н.

Вътрешно почистване на двигатели

Водородно почистване

Carbon Cleaning център Русе

Автосервиз „ДОРЕЛА“ Ви предлага иновативно решение за почистването и поддържането на чистотата на вашия двигател отвътре. Използвайки нашата уникална декарбонизираща машина, сътрудник от Carbon Cleaning център Русе ще премахне почти всички карбонови отлагания. Само за 60 минути двигателят ще заработи като нов.

Машината Carbon Cleaning има невероятно силен почистващ ефект, за разлика от други подобни машини. С тази модерна технология, разработвана в продължение на няколко години, водородът пулсира през въздушните пътища на двигателя и изпускателната му система и отнема до 75% от въглеродните отлагания, които пречат на Вашия двигател да работи безпроблемно.

Водородно почистванеМашината Carbon Cleaning размеква твърдите карбонови депозити и дори след края на процедурата, когато карате автомобила си, въздушният поток, който преминава през двигателя продължава да го почиства отвътре.

Така че, преди да подменяте скъпите части на вашия двигател, опитайте Carbon Cleaning. Мръсният двигател в резултат на карбоновите отлагания е сериозна заплаха за правилното функциониране на автомобила.

Изследвания показват, че най-добрият интервал за почистване на двигателя в България е на всеки 20 000 – 30 000км. или на всеки 6 месеца.

Основното предимство на използването на Carbon Cleaning е, че може да почистите изцяло двигателя си отвътре, без да е необходимо да го разглобявате. По този начин се намалява разхода на гориво, масло и емисиите на въглероден диоксид (CO2). Carbon Cleaning просто ви спестява пари. Профилактичното почистване на двигателя с Carbon Cleaning ви дава шанс някои от частите на двигателя да започнат отново да функционират нормално, без да се налага смяна, като по този начин ще ви спести излишно харчене на пари. Закупуването на скъпи части, като нов турбокомпресор(1,350лв. – 3,400лв), Катализатор (2000лв – 4.800лв), DPF (2300лв – 7.200лв) или EGR клапан (380лв-950лв) може да бъде предотвратено.

 

Препоръчваме след почистване на автомобили с машината Carbon Cleaning, да се използва и препарат за почистване на горивната система!

Водородно почистване на двигател на BMW

Водородно почистване на двигател на Toyota

Водородно почистване

Вътрешно почистване на двигатели

 

 

 

 

 

Автосервиз „ДОРЕЛА“ е единственият оторизиран сервиз за използването на тази машина в град Русе. Можете да се уверите в това, като кликнете ТУК.

© Copyright 2022 | Автосервиз ДОРЕЛА - Русе